Velkommen til 50 - års jubileum for Ten Sing

Ten Sing feirer jubileum!

Lørdag 11. august er det duket for en real feiring for alle tidligere og nåværende Ten Singere. Det blir et underholdende jubileumsprogram og en gyllen sjanse til å gjenoppleve følelsen av å være med i Ten Sing. Du møter gamle venner og får et innblikk i Ten Sing-bevegelsens historie og hva Ten Sing er i dag. Vi ønsker også å vise betydningen Ten Sing har hatt på norsk kulturliv og fyller Kalvøyas scener med artister og band med Ten Sing-tilknytning. Selvsagt får du også oppleve Ten Sing-konserter og du kan være med å synge selv, eller kanskje finne frem glemte talenter og bli med på en Ten Sing-Workshop!

Har Ten Sing en plass i hjertet ♥ ditt? Bli med på feiringen og meld deg på!

Program

 • Jubileumsshow
 • Plateslipp «De Utrolige» – 10 kjente norske artister og KKV hyller Ten Sing musikalsk
 • Sigvart Dagsland konsert
 • Ten Sing-konserter med Ten Singere fra hele Europa
 • Ten Sing Norway
 • Verdens største Ten Sing-kor
 • Seminarer, workshops, allsang, mimring, felleskap, gamle kjente
 • Underholdene jubileumsprogram med kjente Ten Sing profiler
 • Musikk og humor med Hans Esben Gihle og Torbjørn Dyrud
 • Variert konsert tilbud
 • Ta sjansen
 • Gudstjeneste
 • Veterantreff med overnatting på Storstua konferansesenter på Røyken

DAGPASS JUBILEUMSFEST

11. aug 2018

Dagsbilletten gir deg tilgang til alle arrangementer på jubileumsmarkeringen 11.august. Arrangementet holdes på Kalvøya, Sandvika i rammen av Spekter.

Spekter er KFUK-KFUMs ungdomsfestival og har erstattet TT. I år rommer festivalen også Europeisk Ten Sing festival som samler mange hundre Ten Singere fra hele Europa til en kjempefestival! Lørdag 11.august åpner festivalen opp for alle som vil være med å feire Ten Sing. Her er det et yrende liv. Stikk innom noen av de morsomme aktivitetene, besøk festivalkirken for en gudstjeneste eller tidebønn, besøk ulike konsertscener på området eller mammas bakeri og opplev det store avslutningsshowet for festivalen.

* jubileumsmarkeringen er inkludert dersom du er deltaker på Spekter – Europeisk Ten Sing Festival

800 NOK

(+ billettavgift) Bestill

JUBILEUMSTREFF PÅ STORSTUA I RØYKEN

10. aug - 12. aug 2018

Alle tidligere Ten Singere er velkommen til Ten Sing Jubileumstreff med overnatting på konferansesenteret Storstua i Røyken 10.-12. aug. – en liten busstur unna Sandvika og Kalvøya. Her blir det festmiddag og jubileumsprogram fredag kveld som opplading til den store feiringen på lørdag. Søndagen avsluttes med en gudstjeneste. På Storstua blir det god tid og anledning til å treffe igjen gamle kjente.

Jubileumstreffet koster 1968 kroner per person. Prisen inkluderer overnatting med frokost, festmiddag og dagspass til jubileumsfeiringen på Spekter.

1968 NOK

Bestill

Jubileumsfest program

Jubileumsshow:
Vi har satt sammen et ensemble med tidligere og nåværende Ten Singere til et prosjektkor. Under ledelse av Mari Tesdal Hinze skal vi blåse liv i de mest kjente og kjære Ten Sing-låtene fra ulike perioder av Ten Sing-historien. Det blir band, solister og masse, masse kor! Under forestillingen skal vi prøve å gjenskape noen musikalske høydepunkt fra Ten Sing gjennom tidene, men det vil også bli noen nye versjoner av gamle slagere. Det hele bindes sammen av små historier og tilbakeblikk knyttet til de ulike låtene. I tillegg til prosjektkoret setter vi sammen et stort felleskor Ten Sing Masschoir– der også du kan være med. Dette er en ypperlig anledning til å bli med på noen av høydepunktene i forestillingen samtidig som det krever litt mindre innsats i forberedelsene. Du vil få tilsendt noter og øvefiler i forkant, og så blir det en øvelse i forkant/under selve markeringen 10.- 11. august.

Ten Sing-konserter:
Vi ønsker en feiring av jubileet som også viser hva Ten Sing er i dag. I løpet av dagen kan du høre konserter med utvalgte Ten Sing grupper fra inn og utland og deltakere fra Ten Sing seminar 2018 vil vise deler av sin forestilling.

Foredrag og samtaler:
Gjennomgangstema for SPEKTER og Europeisk Ten Sing festival er Connected. Lørdag er det med undertema Connected to culture. Gjennom foredrag, paneldebatter og samtaler kan du få blant annet få innblikk i Ten Sings betydning for kirke og musikkliv, delta eller lytte til samtale om Ten Sing-ideologi eller høre om Jesus i populærkulturen.

Ten Sing Norway – Born to be free:
Et av høydepunktene blir årets Ten Sing Norway show. Vi lader opp med historien om oppstarten av det første Ten Sing Norway prosjektet og får høre om KFUK-KFUMs største eksportartikkel før vi sparker i gang med årets show!

Hans Esben Gihle og Torbjørn Dyrud
Opplev to musikkpersonligheter, komikere, totninger og ikke minst tidligere Ten Singere. Her blir det gode musikkopplevelser, humoristisk overskudd, hysteriske parodier og mye dialekt.

Plateslipp – «De utrolige – Ten Sing 50 år» 
I anledning Ten Sing 50 årsjubileum har KFUK-KFUM gått sammen med Kirkelig Kulturverksted om å lage en musikkutgivelse der kjente norske artister med tilknytning til Ten Sing hyller bevegelsen ved å gjøre sin versjon av en Ten Sing-låt. Vi feirer med en releasekonsert i sirkusteltet. Medvirkende artister på platen er:

 • Bjørn Eidsvåg
 • Sigvart Dagsland
 • Beate Lech
 • Ellen Andrea Wang
 • Silje Nergaard
 • Bjarte Hjelmeland
 • Marthe Wang
 • Mari Tesdal Hinze
 • Solveig Slettahjell
 • Rune Larsen

Du kan forhåndsbestille CD her Kjøp «De utrolige»

Sigvart Dagsland konsert
Sigvart Dagsland avslutter release konserten med en egen avdeling.

Banken i parken:
En kjærlig ærbødig og uærbødig radbrekking av Ten Sing-hits fra Notebanken gjennom tidene. Stor fare for innslag av allsang med reharmonisering og solo. Øystein og Torfinn Wang, Ottar Nesje med venner fra stiller klar til dyst.

Ten Sing treff med overnatting:
Alle tidligere Ten Singere inviteres til å være med på et program med overnatting fredag 10.08 – søndag 12.08. Har du lyst til å gjøre feiringen skikkelig setter du av hele helgen! Det blir festmiddag, taler, mimring og underholdning fredag kveld. Lørdag tar vi del i den store feiringen på Kalvøya og søndag avsluttes med frokost og en liturgisk avslutning. Ten Sing treffet finner sted på Røyken Storstue på et tidligere Thon Hotell, ca. 30 min. unna Kalvøya. Det vil bli arrangert transport.

Bli med i Ten Sing Masschoir!

Vil du være med å synge?

Vi søker sangere i alle aldere til et Ten Sing Masschoir. Koret ledes av Mari Tesdal Hinze og er en del av Jubileumsshowet. Les mer  HER